Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Υπογραφή σύμβασης για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ασημίου
Υπογραφή σύμβασης για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ασημίου PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ασημίου, καθώς ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Α.Τ.Ε.Σ.Ε. Α.Ε., Ανδρέας Κατσαρός, παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, υπέγραψαν την σχετική σύμβαση, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα. Υπενθυμίζεται ότι για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ασημίου, η δημοτική αρχή έχει διασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 1.962.000 ευρώ.

«Είναι μια πολύ σπουδαία ημέρα για το Ασήμι και συνολικά για τον Δήμο μας, καθώς βρισκόμαστε πλέον στο στάδιο της υλοποίησης ενός εμβληματικού έργου, που η τοπική κοινωνία περιμένει εδώ και περίπου μία 20ετία. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ασημίου θα αποτελέσει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, που θα μπορεί να φιλοξενήσει τους νέους και τις νέες μας, τους αθλητικούς συλλόγους και σωματεία της περιοχής μας, αλλά και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις. Ευχαριστώ θερμά τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για την συμβολή του, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν ώστε να είμαστε σήμερα σε αυτή την ευχάριστη θέση» τόνισε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αξιοποίηση της χρηματοδότησης και τις ταχύτατες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει γίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια στον τομέα του αθλητισμού, τόσο στον Δήμο Γόρτυνας όσο και σε όλη την Κρήτη.

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματάκης, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ασημίου, Γιάννης Φουντουλάκης.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA