Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Νέες Χρηματοδοτήσεις, 74.400 ευρώ, για την Δ.Ε. Ρούβα
Νέες Χρηματοδοτήσεις, 74.400 ευρώ, για την Δ.Ε. Ρούβα PDF Εκτύπωση

Δύο νέες χρηματοδοτήσεις, συνολικού ύψους 74.400 ευρώ, που αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Καταφυγίου Άγριας Ζωής στην Γέργερη και στην βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας Ρούβα, εξασφάλισε η δημοτική αρχή, από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 της Περιφέρειας Κρήτης.

Ειδικότερα, η πρώτη χρηματοδότηση (37.200 ευρώ) θα αξιοποιηθεί για την προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινων τραπεζόπαγκων στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής στην Γέργερη, με σκοπό την βελτίωση της εικόνας του και την κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών και η δεύτερη χρηματοδότηση (37.200 ευρώ) για την συντήρηση και αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας της Δ.Ε. Ρούβα (διαμόρφωση τάφρων απορροής ομβρίων υδάτων, απομάκρυνση παρόδιας βλάστησης, αποκατάσταση ζημιών από καταπτώσεις πρανών κ.ά.).

«Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την ανταπόκριση στα αιτήματά μας. Πρόκειται για δύο σημαντικές χρηματοδοτήσεις, για τις ανάγκες της Δ.Ε. Ρούβα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ώστε να έχουμε στην διάθεσή μας όσο το δυνατόν περισσότερα κονδύλια, για παρεμβάσεις σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας» ανέφερε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

Σχετικά αρχεία

Ανακοίνωση - Αρχείο Pdf (96 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA