Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Έναρξη Σημαντικών Οδικών Έργων στον Δήμο Γόρτυνας από την Περιφέρεια Κρήτης
Έναρξη Σημαντικών Οδικών Έργων στον Δήμο Γόρτυνας από την Περιφέρεια Κρήτης PDF Εκτύπωση

Με την υπογραφή της σύμβασης, ύψους 2.380.000 ευρώ, για την συντήρηση του επαρχιακού δρόμου Άγιος Θωμάς - Λαράνι - Λούρες - Πραιτώρια - Πύργος και την έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης στο οδικό τμήμα Λειβάδα - Ίνια - Στόλοι, ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα του Δήμου μας, που αφορά στην ασφαλή μετακίνηση όλων όσοι ζουν ή εργάζονται στις παραπάνω περιοχές και διασχίζουν καθημερινά τους συγκεκριμένους δρόμους.

Η δημοτική αρχή έθεσε, από την πρώτη στιγμή, ως προτεραιότητα τις εν λόγω παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, με συστηματική δουλειά και αυτοψίες των αρμοδίων φορέων στα σημεία όπου εντοπίζονται προβλήματα, ώστε να φθάσουμε στην σημερινή θετική εξέλιξη. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, την περιφερειακή σύμβουλο Πόπη Δασκαλάκη, την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο για θέματα Παιδείας Έφη Κουτεντάκη και την αν. διευθύντρια συγκοινωνιακών έργων Π.Ε. Ηρακλείου Χαρά Τριαματάκη, για την συμβολή τους στην υλοποίηση αυτών των σημαντικών έργων στον Δήμο μας.

Συνεχίζουμε με την ίδια επιμονή, ώστε, ως το τέλος αυτής της αυτοδιοικητικής περιόδου, να δρομολογήσουμε και να υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες παρεμβάσεις, προς όφελος όλων των δημοτών μας και είμαστε βέβαιοι ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

01.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA