Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας, Νίκου Πελεκανάκη
Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας, Νίκου Πελεκανάκη PDF Εκτύπωση

Από την πρώτη στιγμή που η δημοτική αρχή ανέλαβε τα καθήκοντά της, ο κ. Νίκος Σχοιναράκης και ο κ. Σταύρος Ξυλούρης επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι αγωνιούν για το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών. Σε αυτό – υποτίθεται – το πλαίσιο, κατέθεσαν μια σειρά προτάσεων, οι οποίες συζητήθηκαν διεξοδικά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας, στις 21/11/2019.

Οι κ. Σχοιναράκης και Ξυλούρης, όπως και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημερώθηκαν λεπτομερώς για όλα τα θέματα που έθεσαν, από τον ίδιο τον Δήμαρχο Γόρτυνας, που τόνισε ότι για ορισμένα έχουν ήδη ζητηθεί χρηματοδοτήσεις από τα αρμόδια υπουργεία και για κάποια συντάσσονται τα σχετικά δικαιολογητικά (μελέτες, τεχνικά δελτία κλπ.) που απαιτούνται για την ένταξή τους σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, οι κ. Σχοιναράκης και Ξυλούρης επανήλθαν στο αίτημά τους για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου και, στην συνέχεια, ο κ. Ξυλούρης ζήτησε την πειθαρχική δίωξή μου, επειδή δεν τους έκανα το… χατίρι να φέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο τα ίδια θέματα, που είχαν ήδη συζητηθεί.

Με λύπη διαπιστώνει κανείς, ότι το μόνο που επιδίωκαν οι κ. Σχοιναράκης και Ξυλούρης ήταν η δημιουργία εντυπώσεων. Άλλωστε, δεν μπορεί να μην επισημανθεί το γεγονός ότι όλα τα ζητήματα τα οποία έθεσαν, θα μπορούσαν να τα έχουν επιλύσει ή δρομολογήσει οι ίδιοι τα προηγούμενα χρόνια, καθώς βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης και είχαν αυτή την δυνατότητα, την οποία, δυστυχώς, δεν αξιοποίησαν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ξυλούρη που ζήτησε την πειθαρχική δίωξή μου και να τον διαβεβαιώσω ότι, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντά μου με ήθος και εντιμότητα και θα διαφυλάξω, με όλες τις δυνάμεις μου, το κύρος του Σώματος, έναντι σε κάθε προσπάθεια ευτελισμού των διαδικασιών και εξυπηρέτησης πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Dilosi-Proedrou-Dimotikou-Symvouliou-Gortynas-Nikou-Pelekanaki

 

 

Σχετικά Αρχεία
Δελτίο Τύπου- Αρχείο pdf (61 ΚB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA