Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Αναδιανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Γόρτυνας
Αναδιανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

 

Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι θα προχωρήσει σε αναδιανομή προϊόντων (βόειο κρέας, χοιρινό κρέας και αυγά), στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Η αναδιανομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, ως τις 14:00 και την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, από τις 08:30 ως τις 13:30, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

 

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ, οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους το Βιβλιάριο Υγείας ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους.

 

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο αναδιανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης για το γνήσιο της υπογραφής.

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA