Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Δωρεάν Ακοολογικός Έλεγχος για 25 Μαθητές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων από την Κινητή Μονάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Δωρεάν Ακοολογικός Έλεγχος για 25 Μαθητές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων από την Κινητή Μονάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» PDF Εκτύπωση

 

 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τον Δήμο Γόρτυνας, με την στήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, διοργανώνει την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 (ώρες 09:00 – 17:00) δράση προληπτικής ιατρικής, στο Ασήμι.

Στο πλαίσιο της δράσης, 25 μαθητές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της Δ.Ε. Κόφινα θα έχουν την δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν από γιατρούς (ΩΡΛ) που θα στελεχώσουν εθελοντικά την Κινητή Ακοολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής, που θα βρίσκεται την συγκεκριμένη ημέρα έξω από το Δημοτικό Κατάστημα (πρώην Δημαρχείο) Ασημίου.

Σε προληπτικό ακοολογικό έλεγχο θα υποβάλλονται μόνο τα παιδιά τα οποία θα συνοδεύονται από τους γονείς/ κηδεμόνες τους και θα έχουν μαζί τους υπογεγραμμένο σχετικό έντυπο συγκατάθεσης. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κοινωνική λειτουργό του Δήμου Γόρτυνας, Κα Κασωτάκη Κλαίρη, στα τηλέφωνα 2893340208, 2893340225. Τα έντυπα συγκατάθεσης διατίθενται μέσω των σχολείων ή μέσω του «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δ.Ε. Κόφινα.

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA