Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Πρόσκληση στην 4η συνεδρίαση (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη) έτους 2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας
Πρόσκληση στην 4η συνεδρίαση (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη) έτους 2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Καλείστε να συμμετάσχετε σε τακτική μικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 22α Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 7:30΄ το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα, η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη (μικτή), σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-03-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, τα άρθρα 14 και 15 της ΚΥΑ 32009/23-05-2020, την με αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 14709/2022 - ΦΕΚ 1099/Β/11-3-2022 «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας από το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 και ώρα 6:00» και την με αριθμ. 642/24-09-21 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η αναγκαιότητα της μικτής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιείται εξαιτίας των υπαρχόντων υγειονομικών συνθηκών και των αντικειμενικών δυσκολιών φυσικής παρουσίας για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γόρτυνας, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως επιβάλλεται.

Στους δημοτικούς συμβούλους που δε θα παραβρεθούν δια ζώσης στην αίθουσα του Δ.Σ. θα αποσταλεί σύνδεσμος (link) μισή ώρα πριν την καθορισμένη ώρα της συνεδρίασης.

 

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Έγκριση του σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Πλημμυρικών Φαινομένων με την κωδική ονομασία "ΔΑΡΔΑΝΟΣ" του Δήμου Γόρτυνας.
  2. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Γόρτυνας.
  3. Συγκρότηση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γόρτυνας.
  4. Απόφαση για τη λήψη άδειας υδρευτικής χρήσης της γεώτρησης στη θέση "Καλαϊτζή Ρυάκι" της Κοινότητας Βαγιονιάς της Δ.Ε. Γόρτυνας.
  5. Απόφαση για την αντικατάσταση και το ιδιοκτησιακό καθεστώς υδρευτικής γεώτρησης στη θέση "Ινιανοί Λάκκοι" της Κοινότητας Στόλων του δήμου μας.
  6. Απόφαση για την αντικατάσταση και το ιδιοκτησιακό καθεστώς υδρευτικής γεώτρησης στη θέση "Κάτω Λάβρυς" της Κοινότητας Απεσωκαρίου του δήμου μας.
  7. Απόφαση για τη λήψη άδειας υδρευτικής χρήσης της γεώτρησης στη θέση "Μανταούτσος" της Κοινότητας Αμπελούζου της Δ.Ε. Γόρτυνας.
  8. Κατανομή της Α χρηματοδότησης έτους 2022 (με συνεκτίμηση υλοποίησης θεσμού σχολικού τροχονόμου), ποσού 52.570,00 € στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.
  9. Παραχώρηση (4) αιθουσών του Γυμνασίου της Αγίας Βαρβάρας και τη χρήση δύο τουαλετών προκειμένου να στεγαστεί το κοινωνικό φροντιστήριο.
  10. Πρόταση Ψηφίσματος ενάντια στη διεύρυνση της επιχειρηματικής δράσης στο περιβάλλον, με αφορμή την ενσωμάτωση των 7 φορέων διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών στον OΦΥΠΕΚΑ (εξ αναβολής).
  11. Τροποποίηση της με αριθμό 6/2022 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Τροποποίηση Απόφασης Υλοποίησης με Ίδια Μέσα για την υλοποίηση του προγράμματος "Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων" Δήμου Γόρτυνας"».
  12. Κήρυξη απαλλοτρίωσης οικοπέδου εντός του οικισμού Αγίας Βαρβάρας, άγνωστου ιδιοκτήτη, για την δημιουργία παιδικής χαράς και χώρου πρασίνου.
  13. Παράταση της δωρεάν παραχώρησης της χρήσης μέρους του Κοινοτικού καταστήματος Πλατάνου στην Ενορία Αγίου Γεωργίου Πλατάνου.
  14. Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Γόρτυνας οικ. έτους 2022.

 


Σχετικά Αρχεία

Αρχείο pdf (173 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA