Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Την Τετάρτη 27 Απριλίου ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος – Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Γόρτυνας
Την Τετάρτη 27 Απριλίου ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος – Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

 

Η Κρήτη υποδέχεται την μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας, με την εκκίνηση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος να πραγματοποιείται το πρωί της Τετάρτης 27/4 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο - Παγκρήτιο στο Ηράκλειο. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο, θα διασχίσουν και περιοχές του Δήμου Γόρτυνας, με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου να προχωράει σε διακοπή κυκλοφορίας και λήψη μέτρων, για τις ανάγκες διεξαγωγής του αγώνα.

Αναλυτικά, από τις 10:30 έως και τις 13:00, θα ισχύσουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης όλων των οχημάτων στο τμήμα της Ε.Ο. Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης από κόμβο ΠΑΓΝΗ έως διασταύρωση Ζαρού και επί της επαρχιακής οδού Αγ. Βαρβάρα – διασταύρωση Ζαρού – Πανασό – Γέργερη - Νύβριτο – Ζαρό – Βορίζια – Καμάρες έως όρια νομών Ηρακλείου – Ρεθύμνης. Παρακαλούνται θερμά οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας, για την ασφάλειά τους και για την ομαλή διεξαγωγή του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου.

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος είναι ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, παγκόσμιας απήχησης και προβολής. Συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας και περιλαμβάνει πέντε συναρπαστικές διαδρομές (ΕΤΑΠ), από την Κρήτη ως τα Ιωάννινα. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν εκπροσωπούν πέντε ηπείρους και 26 χώρες.

diethnis-podilatikos-gyros-ellados.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA