Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Συμβολικός αποκλεισμός της παλαιάς Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών από τους Δήμους Γόρτυνας και Φαιστού
Συμβολικός αποκλεισμός της παλαιάς Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών από τους Δήμους Γόρτυνας και Φαιστού PDF Εκτύπωση

Στον συμβολικό αποκλεισμό της παλαιάς Ε.Ο. Ηρακλείου - Μοιρών προχώρησαν σήμερα οι Δήμοι Γόρτυνας και Φαιστού και φορείς της ευρύτερης περιοχής, στο ύψος του κόμβου Καστελίου, με σκοπό την αφύπνιση των συναρμόδιων υπηρεσιών για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην αποκατάσταση των ζημιών στην νέα Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών.

Τον Δήμο Γόρτυνας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Στέλιος Σηφάκης, ο οποίος δήλωσε: "Πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποκατάστασης του δρόμου, καθώς υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και στην οικονομία της ευρύτερης περιοχής. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι παρεμβάσεις που απαιτούνται δεν είναι εύκολες, ωστόσο, δεν υπάρχει περιθώριο για νέες καθυστερήσεις. Επιπλέον, εκτιμούμε ότι, με καλή διάθεση και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, θα μπορούσε να δοθεί μια προσωρινή λύση, ακόμα και με εκ περιτροπής λειτουργία του νέου οδικού δικτύου, ώστε να διευκολυνθούν οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες και οι επισκέπτες της περιοχής μας".

 

Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA