Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Έκοψε την πίτα του για το νέο έτος ο Δήμος Γόρτυνας
Έκοψε την πίτα του για το νέο έτος ο Δήμος Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Με χαμόγελα και ευχές για το νέο έτος, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας, κ. Μακαρίου, που ευλόγησε την τελετή, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Δήμου Γόρτυνας, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Δήμο Γόρτυνας, την περιφερειακή σύμβουλο, Πόπη Δασκαλάκη, τους αιρετούς, καθώς και όλους τους εργαζομένους του Δήμου Γόρτυνας, για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση, προκειμένου ο τόπος μας να γυρίσει σελίδα. Η προσπάθεια αυτή αποδίδει καρπούς. Η Γόρτυνα αλλάζει. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια θέληση, ώστε η Γόρτυνα να βρεθεί στην θέση που της αξίζει

ανέφερε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, η περιφερειακή σύμβουλος Πόπη Δασκαλάκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Πελεκανάκης, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Τσικνάκης, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, Στέλιος Σηφάκης, Θοδωρής Σαβουιδάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Σταματάκης, Στέλιος Μαυρίδης, Γιώργος Φωτάκης, Τίτος Χατζάκης, Θανάσης Δεσδενάκης.

Από την μείζονα αντιπολίτευση παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Στυλιανάκης και από την ελάσσονα αντιπολίτευση, ο Μιχάλης Δαριβιανάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, Άγγελος Μασαούτης, Γιάννης Βρυσανάκης. Παρόντες ήταν, επίσης, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίων Δέκα, π. Γεώργιος Ραπτάκης, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, ο διοικητής των ΤΑΕ Μεσαράς, κ. Παναγιώτου, εκπρόσωποι συλλόγων και τοπικών φορέων, εργαζόμενοι του Δήμου Γόρτυνας και πολλοί δημότες.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA