Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης του Σοκαρά, με την ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στην θέση Παναγία ή Παλιό Πηγάδι
Λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης του Σοκαρά, με την ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στην θέση Παναγία ή Παλιό Πηγάδι PDF Εκτύπωση

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες ανόρυξης της υδρευτικής γεώτρησης στην θέση Παναγία ή Παλιό Πηγάδι στον Σοκαρά, όπου βρέθηκαν ήδη οι πρώτες ποσότητες νερού.

Με σοβαρότητα και με σεβασμό στις ανάγκες των κατοίκων του Σοκαρά, μακριά από κινήσεις εντυπωσιασμού και πυροτεχνήματα του παρελθόντος, η δημοτική αρχή υλοποιεί ένα έργο ζωτικής σημασίας, που η τοπική κοινωνία αναμένει εδώ και χρόνια. Η συγκεκριμένη προσπάθεια εντάσσεται στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδιασμού, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων υδροδότησης σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Γόρτυνας.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κουμιανάκης, Τίτος Χατζάκης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σοκαρά, Γιάννης Βιλανάκης.

 

Click image to open!

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA