Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Διανομή Προϊόντων σε Δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Γόρτυνας
Διανομή Προϊόντων σε Δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Γόρτυνας PDF Εκτύπωση


Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι, την Τετάρτη 23/9/2020, ώρες 09:30 – 13:30, θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

 

Συγκεκριμένα, θα διανεμηθούν είδη παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζάχαρη, φακές, ζυμαρικά) και είδη κρεοπωλείου (κοτόπουλο και χοιρινό κρέας). Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών κρεοπωλείου (αρνί, βόρειο κρέας) σε ωφελούμενους που εντάσσονται σε καθεστώς παράτασης, λόγω του Covid-19.

 

Για την παραλαβή των προϊόντων, οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους το Βιβλιάριο Υγείας ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους.

 

Σημειώνεται ότι, κατά την διανομή, θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

 

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.

 

Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής ή θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επίσημου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του ωφελούμενου.

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA