Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Ορισμός Αντιδημάρχων στον Δήμο Γόρτυνας
Ορισμός Αντιδημάρχων στον Δήμο Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Με απόφαση του Δημάρχου Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, καθορίστηκε η νέα σύνθεση των αντιδημάρχων του Δήμου Γόρτυνας, που περιλαμβάνει τόσο ήδη υπηρετούντες αντιδημάρχους, όσο και νέα πρόσωπα.

Ειδικότερα, καθήκοντα αντιδημάρχου αναλαμβάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τσικνάκης Κωνσταντίνος, Χατζάκης Τίτος, Φωτάκης Γεώργιος, Σηφάκης Στυλιανός, με τις εξής αρμοδιότητες:
  1. Τσικνάκης Κωνσταντίνος, αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γόρτυνας: Πολιτική Προστασία, Περιβάλλον, Καθαριότητα, Ανακύκλωση, Απορρίμματα, Καύσιμα και Μηχανήματα.
  2. Χατζάκης Τίτος, αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κόφινα: Οικονομικά Θέματα, Διοικητικά Θέματα, Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη, Παιδεία, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Νεολαία.
  3. Φωτάκης Γεώργιος, αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας: Τεχνικά Έργα, Πολεοδομικός Σχεδιασμός.
  4. Σηφάκης Στυλιανός, αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ρούβα: Ύδρευση – Άρδευση – Αποχέτευση, Πρωτογενής Τομέας (Ανάπτυξη και Προγραμματισμός, Καταστήματα, Επιχειρήσεις, Εμπόριο).

Τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου Τσικνάκη Κωνσταντίνου, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο αντιδήμαρχος Χατζάκης Τίτος.

Τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου Χατζάκη Τίτου, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο αντιδήμαρχος Τσικνάκης Κωνσταντίνος.

Τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου Φωτάκη Γεωργίου, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο αντιδήμαρχος Σηφάκης Στυλιανός.

Τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου Σηφάκη Στυλιανού, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο αντιδήμαρχος Φωτάκης Γεώργιος.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Τσικνάκης, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον αντιδήμαρχο Φωτάκη Γεώργιο.

 

Με αφορμή τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων, ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους απερχόμενους αντιδημάρχους, Θοδωρή Σαβουιδάκη και Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη για το πολύ σημαντικό έργο που επιτέλεσαν κατά την διάρκεια της θητείας τους. Είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν το ίδιο αποτελεσματικοί και δραστήριοι και στην συνέχεια της κοινής μας προσπάθειας. Στους νέους αντιδημάρχους, Τίτο Χατζάκη, Γιώργο Φωτάκη, αλλά και στους αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Τσικνάκη, Στέλιο Σηφάκη, που συνεχίζουν την πορεία τους, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα καθήκοντά τους. Η δημοτική αρχή παραμένει απόλυτα προσηλωμένη στους στόχους της και προχωράει με την ίδια υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, αλλάζοντας την εικόνα του Δήμου μας.

orismos-antidimarchon-dimo-gortynas.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά αρχεία

Aπόφαση - Αρχείο pdf ( 152 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA