Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Νέες χρηματοδοτήσεις, συνολικού ύψους 351.971,6 ευρώ, για έργα στην Αγία Βαρβάρα και την Μεγάλη Βρύση
Νέες χρηματοδοτήσεις, συνολικού ύψους 351.971,6 ευρώ, για έργα στην Αγία Βαρβάρα και την Μεγάλη Βρύση PDF Εκτύπωση

 

Ακόμα δύο σημαντικές χρηματοδοτήσεις, για την συντήρηση και προμήθεια εξοπλισμού της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Αγίας Βαρβάρας και για την συντήρηση – επισκευή και αποπεράτωση κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Μεγάλης Βρύσης, εξασφάλισε η δημοτική αρχή από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης.

Η πρώτη χρηματοδότηση, ύψους 102.000 ευρώ, αφορά στην συντήρηση και επισκευή του υφιστάμενου κτιρίου της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Αγίας Βαρβάρας, με εργασίες όπως: μόνωση οροφής και τοιχοποιίας, αντικατάσταση κουφωμάτων, επιχρίσματα, επιστρώσεις πλακιδίων, αποκατάσταση βλαβών σκυροδεμάτων, βαψίματα, τοποθέτηση κλιματιστικών, κουζίνας υγραερίου, φούρνου και προμήθεια τραπεζοκαθισμάτων.

Η δεύτερη χρηματοδότηση, ύψους 249.971,6, αφορά στην συντήρηση, επισκευή και αποπεράτωση του κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Μεγάλης Βρύσης, με εργασίες όπως: καθαιρέσεις και αποξηλώσεις, εκσκαφές, μονώσεις οροφής και τοιχοποιίας, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, κατασκευή νέας εξωτερικής τοιχοποιίας και αποχωρητηρίων, αντικατάσταση κουφωμάτων, βαψίματα, αποκατάσταση βλαβών σκυροδεμάτων, επιστρώσεις πλακιδίων, προμήθεια τραπεζοκαθισμάτων και πλήρους εξοπλισμού κουζίνας.

«Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας το πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο των Ενοριών μας και ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, που είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Μέχρι σήμερα, έχουμε εξασφαλίσει ως δημοτική αρχή νέες χρηματοδοτήσεις ύψους άνω των 30.000.000 ευρώ, από διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα. Δίνουμε απαντήσεις με το έργο μας, που όσοι ζουν στον τόπο μας και δεν… προσγειώθηκαν ξαφνικά ανάμεσά μας για να εξυπηρετήσουν άλλες σκοπιμότητες, βλέπουν και αναγνωρίζουν» τονίζει ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

 

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο Pdf (101KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA