Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Αναδιανομή Προϊόντων σε Δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)
Αναδιανομή Προϊόντων σε Δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) PDF Εκτύπωση

Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι, την Παρασκευή 3/2/2023, ώρα 09:00 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα διενεργηθεί αναδιανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Συγκεκριμένα, θα αναδιανεμηθούν τρόφιμα, απορρυπαντικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Για την παραλαβή των προϊόντων, οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο αναδιανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.

Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής ή θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επίσημου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του ωφελούμενου.

 

teva-foto.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA