Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Χρηματοδότηση 2.891.710 Ευρώ για την Αγροτική Οδοποιία από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»
Χρηματοδότηση 2.891.710 Ευρώ για την Αγροτική Οδοποιία από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» PDF Εκτύπωση

Ακόμα μια μεγάλη χρηματοδότηση, ύψους 2.891.710 ευρώ, για την αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας, εξασφάλισε η δημοτική αρχή. Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, το έργο, με τίτλο «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Υφιστάμενων Δρόμων Δήμου Γόρτυνας» εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στο σύνολο των οικισμών του Δήμου Γόρτυνας, με στόχο την βελτίωση των υφιστάμενων κυκλοφοριακών συνθηκών και της πρόσβασης σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες.

«Με μεθοδική δουλειά και άρτιες μελέτες, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μια νέα, πολύ σημαντική χρηματοδότηση, που μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε ολοκληρωμένες και ουσιαστικές παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις και την καθημερινότητα όλων μας και ιδιαιτέρως των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας, σε όλη την έκταση του Δήμου. Ευχαριστούμε θερμά τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, κ. Πέτσα, με τον οποίο έχουμε αναπτύξει μια άριστη συνεργασία. Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύεται ότι ο Δήμος μας έχει κερδίσει πλέον τον σεβασμό του κεντρικού κράτους, είναι σε θέση να διεκδικεί, να διασφαλίζει χρηματοδοτήσεις, να σχεδιάζει και να υλοποιεί μεγάλα έργα. Συνεχίζουμε την δουλειά μας, με τον ίδιο ζήλο» τόνισε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

 

Σχετικά αρχεία

Ανακοίνωση - Αρχείο Pdf (558 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA