Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Χρηματοδότηση 120.000 Ευρώ για Κατασκευή Μίνι Γηπέδου Ποδοσφαίρου στον Αμπελούζο
Χρηματοδότηση 120.000 Ευρώ για Κατασκευή Μίνι Γηπέδου Ποδοσφαίρου στον Αμπελούζο PDF Εκτύπωση

Ένα σύγχρονο μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου θα αθλούνται και θα ψυχαγωγούνται με ασφάλεια τα παιδιά και οι νέοι του Αμπελούζου και της ευρύτερης περιοχής, θα δημιουργηθεί στον χώρο του παλαιού γηπέδου της κοινότητας. Κατόπιν σχετικού αιτήματος της τοπικής κοινωνίας και ενεργειών της δημοτικής αρχής και με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, διασφαλίστηκε η ένταξη του έργου στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού 2021 - 2025, με χρηματοδότηση ύψους 120.000 ευρώ.

Η σχετική μελέτη προβλέπει την κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου (διαστάσεις αγωνιστικού χώρου 38Χ21), με συνθετικό χλοοτάπητα, περίφραξη, μικρή κερκίδα (μήκους 20 μ.), φωτισμό με led προβολείς, διπλή κλίση για την απορροή ομβρίων υδάτων και ράμπα ΑΜΕΑ για την διασφάλιση της προσβασιμότητας στον χώρο.

«Ακόμα ένα σημαντικό αθλητικό έργο, αυτή την φορά στον Αμπελούζο, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Ευχαριστούμε θερμά την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την άμεση ανταπόκρισή τους και την διαρκή υποστήριξη προς τον Δήμο μας. Οι δημότες μας και ιδιαίτερα οι νέοι μας έχουν δικαίωμα να αθλούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και απολαμβάνοντας τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει η ενασχόληση με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Προς αυτή την κατεύθυνση, συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο, ώστε να υλοποιήσουμε περισσότερα αθλητικά έργα, σε όλο τον Δήμο μας» τόνισε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA