Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ανακοίνωση για την Πρόσληψη Προσωπικού σε Υπηρεσίες Καθαρισμού Σχολικών Μονάδων για το Σχολικό Έτος 2023-2024
Ανακοίνωση για την Πρόσληψη Προσωπικού σε Υπηρεσίες Καθαρισμού Σχολικών Μονάδων για το Σχολικό Έτος 2023-2024 PDF Εκτύπωση

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η Ανακοίνωση με αρ. πρωτ. 17535/03-11-2023 που αφορά την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμου Γόρτυνας.

Ανάρτηση Ανακοίνωσης

Η ανακοίνωση αναρτάται στους πίνακες ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος κάθε δημοτικής ενότητας του Δήμου Γόρτυνας, καθώς και στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του δήμου, www. gortyna.gov.gr.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

  • Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους. 
    Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.
  • Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.  Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει από την Σάββατο 04/11/2023 και λήγει την Δευτέρα 13/11/2023, στις 12 το μεσημέρι.

 

Σχετικά Αρχεία:

  1. Η αριθμό 17535/03-11-2023 Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2023-2024.
  2. Το έντυπο της ΑίτησηςΥπεύθυνης Δήλωσης του Δήμου Γόρτυνας.
  3. Παράρτημα ΙΙ του Δήμου Γόρτυνας.

Σχετικά αρχεία

Ανακοίνωση - Αρχείο pdf ( 379 KB)
Το Έντυπο της Αίτησης - Αρχείο doc (131 KB)
Παράρτημα ΙΙ - Αρχείο doc (212 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA