Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Προκήρυξη της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών για πρόσληψη υπαλλήλου με σύμβαση 6 μηνών, στην έδρα της Σχολής, στους Αγίους Δέκα
Προκήρυξη της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών για πρόσληψη υπαλλήλου με σύμβαση 6 μηνών, στην έδρα της Σχολής, στους Αγίους Δέκα PDF Εκτύπωση

 

Η Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών (ΙΑΣΑ) προκηρύσσει διαγωνισμό για την πρόσληψη ενός (1) υπαλλήλου, με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας έξι (6) μηνών, με καθήκοντα εργατοτεχνικού και βοηθητικού προσωπικού, που θα απασχολείται 40 ώρες εβδομαδιαίως, στην έδρα της Σχολής, στους Αγίους Δέκα, Ν. Ηρακλείου Κρήτης.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Άριστη γνώση της νεοελληνικής γλώσσας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση, μέσω συστημένης ταχυδρομικής επιστολής, έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 (ώρα 24:00), απευθυνόμενοι προς τον Διευθυντή της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών, καθηγητή, κύριο Emanuele Papi. Από την Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών, διευκρινίζεται ότι την εγκυρότητα της συμμετοχής στην διαδικασία θα πιστοποιεί η ημερομηνία αποστολής της επιστολής.

Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν, με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση:

Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών

Οδός Παρθενώνος 14 – 16

ΤΚ: 11742, Αθήνα

Info:www.scuoladiatene.gr

Οι υποψήφιοι μπορούν να επισυνάψουν στην αίτησή τους ένα Βιογραφικό Σημείωμα, στο οποίο θα αναφέρουν τα προσόντα και ενδεχόμενη εργασιακή εμπειρία τους.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και να αποσταλούν με την ένδειξη «Πλήρωση θέσης βοηθητικού προσωπικού στην έδρα της ΙΑΣΑ, στους Αγ. Δέκα Κρήτης». Μετά την λήξη της προθεσμίας, οι υποψήφιοι με έγκυρες αιτήσεις θα ειδοποιηθούν να περάσουν από συνέντευξη, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Σχολής, στους Αγίους Δέκα.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Σχολής: www.scuoladiatene.it

Η αίτηση είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.scuoladiatene.it/images/documents/002_Domanda_partecipazione_Creta_IT.pdf

Επειδή η αίτηση είναι γραμμένη στην ιταλική γλώσσα, οι ενδιαφερόμενοι που δεν γνωρίζουν ιταλικά, μπορούν να ζητούν βοήθεια για την συμπλήρωσή της από την Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών (τηλ. 210-9239163 και 210-9214024). Μπορούν επίσης να απευθύνονται στον Δήμο Γόρτυνας (τηλ. 2892-340350 και 2892-340351), προκειμένου να παραλάβουν υπόδειγμα που θα τους βοηθήσει να συμπληρώσουν την αίτησή τους.

 

Σχετικά Αρχεία


Αίτηση - Αρχείο pdf (679 ΚB)
Οδηγίες 1 - Αρχείο pdf (348 ΚB)
Οδηγίες 2 - Αρχείο pdf (263 ΚB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA