Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Διακοπή της προσέλευσης πολιτών στις υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας
Διακοπή της προσέλευσης πολιτών στις υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ο Δήμος Γόρτυνας παρακαλεί τους δημότες να ΜΗΝ προσέρχονται στις υπηρεσίες του από την Δευτέρα 16 Μαρτίου και μέχρι να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Για την εξυπηρέτησή τους, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Δήμου μέσω τηλεφώνου (Τηλεφωνικό Κέντρο: 2892-340300, Γραφείο Δημάρχου: 2892-340350, 2892-340351) ή να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Δήμου Γόρτυνας (http://gortyna.gov.gr) και την επίσημη σελίδα του Δήμου Γόρτυνας στο Facebook (https://www.facebook.com/dgortynas).

Σε περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης, οι δημότες παρακαλούνται να τηλεφωνούν στο Γραφείο Δημάρχου και να κλείνουν ραντεβού, πριν προσέλθουν στο Δημαρχείο.

Την Δευτέρα 16 Μαρτίου, τα ΚΕΠ θα εξυπηρετούν το κοινό μόνο για επείγουσες υποθέσεις, με πιεστικές ημερομηνίες διεκπεραίωσης.

Για την προστασία όλων, παρακαλούνται οι δημότες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Δήμου και να τηρούν τους περιορισμούς που τίθενται, καθώς και τις οδηγίες που δίνονται από το υπουργείο Υγείας (https://www.moh.gov.gr) και τον ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr).

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA