Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Ξεκίνησε η κατ’ οίκον διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ από το «Βοήθεια στο Σπίτι»
Ξεκίνησε η κατ’ οίκον διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ από το «Βοήθεια στο Σπίτι» PDF Εκτύπωση

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τόσο για τους πολίτες όσο και για τους εργαζομένους, ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 3/4/2020, η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ, από το «Βοήθεια στο Σπίτι». Η αρχή έγινε από τους οικισμούς της Δ.Ε. Κόφινα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί διανομή και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες. Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι ενημερώνονται με γραπτό μήνυμα (sms), που λαμβάνουν στα κινητά τους τηλέφωνα.

Τηρώντας όλους τους κανόνες για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών, παραδίδουμε τα τρόφιμα σπίτι – σπίτι, στους δικαιούχους. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο, έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και να στηρίξουμε εκείνους που έχουν ανάγκη. Επιλέξαμε αυτή την διαδικασία, της διανομής κατ’ οίκον, προκειμένου οι ωφελούμενοι του προγράμματος να μην στερηθούν την πολύτιμη για εκείνους βοήθεια, αλλά και για να σεβαστούμε τα μέτρα που έχουν ληφθεί, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19

τόνισε η αντιδήμαρχος Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA