Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Καινούριες μπασκέτες και αναμόρφωση του ανοικτού γηπέδου στο Γυμνάσιο Γέργερης
Καινούριες μπασκέτες και αναμόρφωση του ανοικτού γηπέδου στο Γυμνάσιο Γέργερης PDF Εκτύπωση
Νέα όψη απέκτησε το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο προαύλιο του Γυμνασίου Γέργερης, καθώς τοποθετήθηκαν καινούριες μπασκέτες, ενώ αποκαταστάθηκε και βάφτηκε ξανά ο αγωνιστικός χώρος. Η αναμόρφωση του γηπέδου πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συνδρομή της Διεύθυνσης του Γυμνασίου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Γέργερης Α.Ε. - Νερό Ρούβας, που συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια, καλύπτοντας και μέρος του κόστους των εργασιών.

Υπενθυμίζεται ότι, στις αρχές του σχολικού έτους, είχαν απομακρυνθεί οι μπασκέτες από το προαύλιο του Γυμνασίου Γέργερης, καθώς κρίθηκαν επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα των μαθητών, κατόπιν σχετικού ελέγχου από τους αρμόδιους μηχανικούς.

Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια, μέσω της οποίας προσφέρεται στους μαθητές ένας καλαίσθητος και ασφαλής χώρος για να αθλούνται. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για την βελτίωση των υποδομών μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη των αναγκών των σχολείων μας.

ανέφερε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ρούβα, Στέλιος Σηφάκης.

Με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αλλά και την ανάγκη τους για σωματική άσκηση και ψυχαγωγία, τοποθετήσαμε νέες μπασκέτες στο Γυμνάσιο Γέργερης. Μας δίνει δύναμη το γεγονός ότι οι τοπικές κοινωνίες, οι διευθυντές των σχολικών μονάδων, οι Σύλλογοι Γονέων, αλλά και επιχειρήσεις με αποδεδειγμένη κοινωνική ευαισθησία και προσφορά, στηρίζουν τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των σχολείων μας.

ανέφερε η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σοφία Χατζάκη - Σφακιανάκη.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA