Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Συγχαρητήρια στους Αριστούχους των Πανελλαδικών Εξετάσεων από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Σοφία Χατζάκη - Σφακιανάκη
Συγχαρητήρια στους Αριστούχους των Πανελλαδικών Εξετάσεων από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Σοφία Χατζάκη - Σφακιανάκη PDF Εκτύπωση

Σε μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και εμπόδια, δώσατε με κόπο, θέληση και πίστη στις δυνατότητές σας τον αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και είδατε, σήμερα, τις προσπάθειές σας, να αποδίδουν καρπούς. Η επιτυχία σας στις εξετάσεις ανοίγει νέους ορίζοντες στην ζωή σας και σας δίνει φτερά προκειμένου να κυνηγήστε τους στόχους και τα όνειρά σας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο σε εσάς, όσο και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, που στάθηκαν δίπλα σας, καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Συγχαρητήρια αξίζουν, ωστόσο και σε όλα τα παιδιά που δεν συγκέντρωσαν τις βαθμολογίες που προσδοκούσαν, αλλά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες. Είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα έχετε όλοι, αριστούχοι και μη, πολλές ευκαιρίες, αρκεί να συνεχίσετε με την ίδια δίψα για μάθηση, για γνώση, για προσωπική εξέλιξη και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ως δημοτική αρχή, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τόσο εσείς, όσο και τα παιδιά που θα βρεθούν αύριο στην δική σας θέση, να έχετε τις ευκαιρίες που αξίζετε.

Καλή σταδιοδρομία!

sygcharitiria-stous-aristouchous.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA