Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Θετικές εξελίξεις για την Λιμνοδεξαμενή Στερνών
Θετικές εξελίξεις για την Λιμνοδεξαμενή Στερνών PDF Εκτύπωση

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της δημοπράτησης του (ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή) έργου της Λιμνοδεξαμενής Στερνών ολοκληρώνεται, όπως προέκυψε κατά την συνάντηση που είχε η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, στις Στέρνες, με κατοίκους – ιδιοκτήτες εκτάσεων που θα αγοραστούν από τον Δήμο Γόρτυνας, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Οι εξελίξεις είναι ιδιαιτέρως θετικές, καθώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των εκτάσεων παρέλαβαν ήδη τα σχετικά τοπογραφικά και υπέγραψαν τις απαραίτητες υπεύθυνες δηλώσεις, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για την αγορά γης.Στην συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στερνών, Νίκος Τσατσάκης.

Από την πρώτη στιγμή, ως δημοτική αρχή, δείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο της Λιμνοδεξαμενής Στερνών. Την ίδια αποφασιστικότητα δείχνει και η Περιφέρεια Κρήτης, με την οποία έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Προχωράμε βήμα – βήμα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έχοντας την στήριξη της τοπικής κοινωνίας που περιμένει, μετά από περίπου μία δεκαετία αδράνειας, αυτό το σπουδαίο έργο

δήλωσε η αντιδήμαρχος Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη.
img_7044.jpg
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA