Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821
Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 PDF Εκτύπωση

Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821 στον Δήμο Γόρτυνας. Η Δοξολογία τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίων Δέκα, ενώ πραγματοποιήθηκαν καταθέσεις στεφάνων τόσο στην έδρα του Δήμου, όσο και στις έδρες των υπόλοιπων Δημοτικών Ενοτήτων.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων της Αγίας Βαρβάρας, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκου Πελεκανάκη, του αντιδημάρχου της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Γιώργου Φωτάκη, του δημοτικού συμβούλου, Θοδωρή Σαβουιδάκη, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Μανώλη Δρετάκη και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Στους Αγίους Δέκα, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ηρώων και πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων παρουσία του επικεφαλής της «Μεγάλης Γόρτυνας», Μιχάλη Κοκολάκη, του αντιδημάρχου της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνου Τσικνάκη, του δημοτικού συμβούλου, Γιώργου Σταματάκη, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Μιχάλη Πηρουνάκη και εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Στο Ασήμι, στην τελετή κατάθεσης στεφάνων παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, Τίτος Χατζάκης, η περιφερειακή σύμβουλος, Πόπη Δασκαλάκη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Γιάννης Φουντουλάκης και εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και φορέων της περιοχής.

 

Στην Γέργερη, η κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε παρουσία του αντιδημάρχου της Δ.Ε. Ρούβα, Στέλιου Σηφάκη, του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Μιχάλη Μανιαδάκη, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Μανώλη Προκοπάκη και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με περιορισμένο αριθμό ατόμων και με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών διατάξεων, για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

 

 


Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA