problems clearing cache file /var/www/vhosts/gortyna.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/14ed25cc0598531dbc60be74e2016ebbproblems clearing cache file /var/www/vhosts/gortyna.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/c22c7a25f990345e6f2436fae0125c1f
Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) |
![]() |
![]() |
Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι, την Πέμπτη 1/4/2021, ώρες 09:30 – 13:30, θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα. Συγκεκριμένα, θα διανεμηθούν φέτα, γάλα εβαπορέ, γραβιέρα, ελαιόλαδο, κρεμμύδια, πατάτες και πελτές ντομάτας.
Για την παραλαβή των προϊόντων, οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους.
Σημειώνεται ότι, κατά την διανομή, θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.
Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής ή θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επίσημου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του ωφελούμενου. |