Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Αναβαθμισμένα τα σχολεία του Δήμου Γόρτυνας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς
Αναβαθμισμένα τα σχολεία του Δήμου Γόρτυνας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς PDF Εκτύπωση

 

Σε πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις θα υποδεχθούν τα σχολεία του Δήμου μας τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Δήμος Γόρτυνας, η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, προχώρησαν σε όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις, αξιοποίησαν όλες τις σχετικές χρηματοδοτήσεις και εξάντλησαν κάθε δυνατότητα προκειμένου να παραδοθούν στην εκπαιδευτική κοινότητα σχολεία απολύτως ασφαλή και αναβαθμισμένα, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά.

Μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν επισκευές και συντηρήσεις κτιρίων και αύλειων χώρων, υγρομονώσεις, θερμομονώσεις, βαψίματα, μηχανολογικές και οικοδομικές εργασίες, κατασκευές – ανακατασκευές στεγάστρων, αντικαταστάσεις κουφωμάτων, ανακατασκευές – ανακαινίσεις τουαλετών, ανανέωση εξοπλισμού κλπ.

«Σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και τους διευθυντές των σχολείων, αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την θερινή περίοδο, προκειμένου να ολοκληρώσουμε παρεμβάσεις που αφορούν στην ασφάλεια και στην βελτίωση των εγκαταστάσεων και της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολικών μονάδων.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε ριζικά την εικόνα των σχολείων μας. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο, ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την διεξαγωγή των μαθημάτων και των λοιπών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Καλή σχολική χρονιά σε όλους!» ανέφερε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

agios-thomas.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7.jpg
8.jpg
stoloi.jpg
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA