Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Δεσδενάκη
Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Δεσδενάκη PDF Εκτύπωση

 

 

«Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον επικεφαλής της παράταξης Μεγάλη Γόρτυνα, Μιχάλη Κοκολάκη και τον Δήμαρχο Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, καθώς και όλους τους δημοτικούς συμβούλους για την τιμή που μου έκαναν, ώστε να βρίσκομαι σήμερα σε αυτή την τόσο σημαντική και υπεύθυνη θέση. Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον προκάτοχό μου, Νίκο Πελεκανάκη, για το σημαντικό έργο που παρήγαγε, κατά την δική του θητεία.
Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το ανώτατο συλλογικό όργανο του Δήμου μας να συνεχίσει να  λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά, παράγοντας έργο και δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες μας. Είναι, άλλωστε, πλέον γνωστό και παραδεκτό από όλους ότι ο Δήμος Γόρτυνας έχει γυρίσει σελίδα, θέτοντας ως προτεραιότητα την υλοποίηση σημαντικών έργων και την βελτίωση της καθημερινότητας του Γορτύνιου πολίτη.
Mε την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και, καθώς η δική μου θητεία ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε, να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την προϊσταμένη του Δήμου μας, κα Άννα Δραϊνάκη για την πολύτιμη βοήθεια και την συνδρομή της στο έργο της Επιτροπής, όλο το προηγούμενο διάστημα».

 

Θανάσης Δεσδενάκης – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας

 

220110-dilosi-proedrou-ds.jpg
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA