Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη PDF Εκτύπωση

Την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στα Α.Τ. Φαιστού, Α.Τ. Αστερουσίων, Β΄ Α.Τ. Ηρακλείου, ΤΑΕ Μεσαράς, προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να περιοριστούν τα φαινόμενα παραβατικότητας στον Δήμο Γόρτυνας, ζητάει με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Στην επιστολή, επισημαίνεται ότι οι κενές οργανικές θέσεις στις συγκεκριμένες αστυνομικές υπηρεσίες υπολογίζονται σε περίπου 40, αριθμός που αναλογικά με την δυναμικότητά τους είναι εξαιρετικά μεγάλος και καταδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζουν.

Τονίζεται, επίσης, ότι παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Γόρτυνας είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση Δήμος στον νομό Ηρακλείου δεν διαθέτει αστυνομικό τμήμα και, επομένως, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση των Α.Τ. Φαιστού, Α.Τ. Αστερουσίων, Β΄ Α.Τ. Ηρακλείου, ΤΑΕ Μεσαράς, ενόψει των τακτικών μεταθέσεων που θα προκύψουν από υπηρεσίες εκτός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

 

epistoli-pros-ton-ypourgo-prostasias-tou-politi

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA