Αρχική Δημοτική Αρχή Δημοτική Επιτροπή Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση

ΠΡΟΣ
Τα τακτικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας
 1. Λαγουδάκη Εμμανουήλ
 2. Σηφάκη Στυλιανό
 3. Σέγκου-Τσατσάκη Μαρία
 4. Γαρεφαλάκη Αντώνιο
 5. Ξυλούρη Σταύρο
 6. Χατζάκη Τίτο
(σε περίπτωση κωλύματος παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 • Γενική Γραμματέα
 • Τεχνική υπηρεσία
 • Οικονομική υπηρεσία
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια δια ζώσης τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 17η του μηνός Απριλίου έτους 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18 και ισχύει, καθώς και το άρθρο 9 του Ν.5056/23, στα παρακάτω θέματα:
 1. Απόψεις επί της διαδικασίας, του Περιφερειακού Συμβουλίου δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης με τίτλο «Μελέτη για το Αποχετευτικό Δίκτυο (Εσωτερικό και Εξωτερικό) Ακαθάρτων Μεγάλη Βρύση - Άγιο Θωμά - Πρεβελιανά και Επεξεργασία Υγρών Αποβλήτων» με φορέα το Δήμο Γόρτυνας.
 2. Έγκριση της υπ' αριθμ. 1132/2024 απόφασης Δημάρχου με θέμα «Ορισμός Δικηγόρου για την Νομική Υποστήριξη του Πρώην Δημάρχου Γόρτυνας Κοκολάκη Ελευθέριου και Πρώην Αντιδημάρχου Γόρτυνας Τσικνάκη Κων/Νου Ενώπιον του Β Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου».
 3. Ορισμός δικηγόρου για τη σύνταξη καταστατικού σύστασης Ενεργειακής Κοινότητας κατά τις διατάξεις του νόμου 5037/2023 στην οποία θα συμμετέχει ο Δήμος Γόρτυνας κατά ποσοστό 40% και τη νομική υποστήριξη της διαδικασίας σύστασης και καταχώρησης στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο και το Γ.Ε.Μ.Η.
 4. Έγκριση παράτασης προθεσμίας επιπρόσθετου χρόνου του 2ου-τελικού σταδίου και της συνολικής προθεσμίας περαίωσης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη για το Αποχετευτικό Δίκτυο (Εσωτερικό και Εξωτερικό) Ακάθαρτων Οικισμών Άγιοι Δέκα - Μητρόπολης - Αμπελούζου και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων».
 5. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας υποβολής του 1ου σταδίου και της συνολικής προθεσμίας περαίωσης της μελέτης με τίτλο «Μελέτες Διαχείρισης Λυμάτων του Οικισμού Πανασού Δ.Ε. Ρούβα Δ. Γόρτυνας».
 6. Έγκριση έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών προς ΔΕΔΔΗE.
 7. Διαγραφή ή μη οφειλής από τέλη άρδευσης στην Νύβριτο της ΔΕ Ρούβα και στα Βασ. Ανώγεια της ΔΕ Γόρτυνας.
 8. Διαγραφή ή μη οφειλής από τέλος ύδρευσης ΔΕ Ρούβα.
 9. Διαγραφή ή μη οφειλής από τέλος σύνδεσης ύδρευσης ΔΕ Ρούβα.
 10. Έγκριση της υπ' αριθμ. 1136/2024 απόφασης Δημάρχου με θέμα «Ορισμός Συμβολαιογράφου για την Σύνταξη Συμβολαίου Αγοράς Ενός Ακινήτου από τον Δήμο Γόρτυνας, Ιδιοκτησίας Ι. Α., που Βρίσκεται εκτός του Οικισμού Αγίας Βαρβάρας, Εμβαδού 362 Τετραγωνικών Μέτρων».
 11. Ορισμός δικηγόρου και καθορισμός αμοιβής του για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Χανίων και κατάθεση προτάσεων για αντίκρουση της ΑΓ83/18.8.2022 αγωγής κατά του Δήμου Γόρτυνας.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

 

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο pdf (382 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA