Αρχική Δημοτική Αρχή Δημοτική Επιτροπή Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση

ΠΡΟΣ
Τα τακτικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας
  1. Λαγουδάκη Εμμανουήλ
  2. Σηφάκη Στυλιανό
  3. Σέγκου-Τσατσάκη Μαρία
  4. Γαρεφαλάκη Αντώνιο
  5. Ξυλούρη Σταύρο
  6. Χατζάκη Τίτο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
  • Γενική Γραμματέα
  • Τεχνική υπηρεσία
  • Οικονομική υπηρεσία
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια δια ζώσης τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 16η του μηνός Ιουλίου έτους 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18 και ισχύει, καθώς και το άρθρο 9 του Ν.5056/23, στα παρακάτω θέματα:
  1. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Αντικατάσταση Αποχετευτικού Δικτύου Οικισμού Αγίου Θωμά Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας».
  2. Έγκριση πρόσληψης υδρονομέα άρδευσης στο αρδευτικό δίκτυο Άνω Μουλίων.
  3. Έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση της υπηρεσίας με τίτλο: «Έκδοση Τουριστικού Οδηγού Δήμου Γόρτυνας» στο πλαίσιο της πρότασης που θα υποβάλει προϋπολογισμού 37.200,00€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) στην με Α.Π. 238863/09-07-2024 πρόσκληση με κωδικό Π78-318 (Α/Α ΟΠΣ 7829, ΑΔΑ:Ψ9907ΛΚ-ΨΓΛ) και τίτλο «Έκδοση Τουριστικού Οδηγού Δήμου Γόρτυνας» για την υποβολή πρότασης στο «ΠΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» στον άξονα προτεραιότητας 5.4 «Προστασία, ανάπτυξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς».
  4. Έγκριση χορήγησης 2ης Συνολικής Παράτασης Προθεσμίας Περαίωσης για το Υποέργο «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία Συστήματος Τηλεέλεγχου - Τηλεχειρισμού και Ανίχνευσης Διαρροών του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Γόρτυνας» της πράξης «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία Συστήματος Τηλεέλεγχου - Τηλεχειρισμού και Ανίχνευσης Διαρροών του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Γόρτυνας» με κωδικό πράξης ΟΠΣ 5184449.
  5. Ορισμός δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης επί αιτήσεως για αυθαίρετη περίφραξη και παράνομη ιδιωτικοποίηση κοινοτικών δρόμων στην κοινότητα Σοκαρά.
  6. Έγκριση υποβολής αιτήματος 2ης τροποποίησης του Τ.Δ. της πράξης του έργου με τίτλο «Βελτίωση της Πρόσβασης σε Γεωργική Γη και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις» (Πρόσθετη Πράξη).

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 


ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο pdf (550 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA