Αρχική Δημοτική Αρχή Δημοτική Επιτροπή Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση

ΠΡΟΣ

Τα τακτικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας
  1. Λαγουδάκη Εμμανουήλ
  2. Σηφάκη Στυλιανό
  3. Σέγκου-Τσατσάκη Μαρία
  4. Γαρεφαλάκη Αντώνιο
  5. Ξυλούρη Σταύρο
  6. Χατζάκη Τίτο
(σε περίπτωση κωλύματος παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

  • Γενική Γραμματέα
  • Τεχνική υπηρεσία
  • Οικονομική υπηρεσία
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια δια ζώσης τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 3η του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18 και ισχύει, καθώς και το άρθρο 9 του Ν.5056/23, στα παρακάτω θέματα:
  1. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Κύριας Σύμβασης του έργου: «Βελτίωση - Αναβάθμιση Νηπιαγωγείου Αγ.Θωμά και Νηπιαγωγείου - Δημοτικού Σχολείου Βαγιονιάς, του Δήμου Γόρτυνας».
  2. Έγκριση του πρακτικού Ι ηλεκτρονικής αποσφράγισης- αξιολόγησης προσφορών και ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Δράση για τις Εργασίες Ανακαίνισης των ΚΕΠ» προϋπολογισμού 90.487,76 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) με χρηματοδότηση από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.
  3. Τροποποίηση της με αριθμό 46/2024 απόφαση Δημοτικής επιτροπής ως προς την συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής της υπηρεσίας «Ανάθεση σε Ορκωτούς Λογιστές την Εκκαθάριση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Γόρτυνας».
  4. Διαγραφή χρέους, προστίμου ΚΟΚ οφειλέτη του Δήμου (περίπ.1δ άρθρο 174 Ν.3463/06)
  5. Έγκριση πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Σκυροδέματος για την Κάλυψη Αναγκών Οικισμού Γέννας Τ.Κ. Δούλιου του Δ. Γόρτυνας» και «Προμήθεια Σκυροδέματος Δομικού Πλέγματος και Ασφαλτομίγματος για τις Ανάγκες της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας Δήμου Γόρτυνας» προϋπολογισμού 281.779,15 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%) επιχορήγηση από το Π.Δ.Ε.
  6. Έγκριση πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων της προμήθειας με τίτλο «Σύστημα Βυθιζόμενων Κάδων Ανακύκλωσης Διαβαθμισμένης Συμπίεσης Απορριμμάτων Δήμου Γόρτυνας» προϋπολογισμού 292.640,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%).
  7. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Εργασίες Ασφαλτόστρωσης Κοινότητας Βαγιωνιάς Δήμου Γόρτυνας».
  8. Έγκριση του πρακτικού Ι ηλεκτρονικής αποσφράγισης - αξιολόγησης προσφορών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Οικισμού Τρυπητών Τ.Κ. Πλατάνου Δ. Γόρτυνας», προϋπολογισμού 60.000,00 € (ΑΝΕΥ Φ.Π.Α.) με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 2021 - 2025».
  9. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης προς ΔΕΔΔΗΕ επέκτασης δημοτικού φωτισμού στην περιοχή Μετόχι Αγίας Βαρβάρας (θέση Κερατοκεφάλι) του Δήμου Γόρτυνας (67/ΦΟΠ/23).
  10. Έγκριση των πρακτικών ηλεκτρονικής αποσφράγισης - αξιολόγησης προσφορών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, της υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσία Λειτουργίας και Συντήρησης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Ασημίου - Διονυσίου - Καστελίου - Αγίας Βαρβάρας - Γέργερης», προϋπολογισμού 74.400,00€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 


ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο pdf (444 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA