Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Αναρτήθηκαν οι Οριστικοί Πίνακες Πρόσληψης Προσωπικού σε Υπηρεσίες Καθαρισμού Σχολικών Μονάδων
Αναρτήθηκαν οι Οριστικοί Πίνακες Πρόσληψης Προσωπικού σε Υπηρεσίες Καθαρισμού Σχολικών Μονάδων PDF Εκτύπωση

 

Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει ότι σήμερα 08-09-2020 αναρτήθηκαν οι Οριστικοί Πίνακες Πρόσληψης Προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, σε υπηρεσίες καθαρισμού Σχολικών Μονάδων του Δήμου για το σχολικό έτος 2020-2021.

Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των υποψηφίων με απόφαση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου.

Κατά την πρόσληψη οι επιτυχόντες οφείλουν να προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους, όπως αναφέρονται στο «Παράρτημα για την πρόσληψη καθαριστών - καθαριστριών στις σχολικές μονάδες των Δήμων», ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, gortyna@gortyna.gr εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών μετά την πρόσληψη τους.

Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των προσληπτέων που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το φορέα, ενώ καταγγέλλεται η σύμβαση όσων υποψηφίων δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης. Οι υποψήφιοι των οποίων καταγγέλθηκε η σύμβαση λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή.

Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

 

 

Σχετικά αρθρα


Οριστικοί Πίνακες - Αρχείο pdf (251 KB)
Παράρτημα - Αρχείο pdf (232 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA