Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Πρόσκληση στην 22η Συνεδρίαση (Δια Περιφοράς) έτους 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας
Πρόσκληση στην 22η Συνεδρίαση (Δια Περιφοράς) έτους 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

ΠΡΟΣ:
 1. Το Δήμαρχο κ. Κοκολάκη Ελευθέριο.
 2. Τους  κ. Αντιδημάρχους
 3. Τους  κ.  Δημοτικούς Συμβούλους
 4. Τους κ. Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων & Συμβουλίων

 

Καλείστε να συμμετάσχετε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 1η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη ώρα 2:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα, η οποία θα διεξαχθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με την από 11-3-2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’ 55/11-3-2020) και τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του άρθρου 184 παρ. 1 του Ν. 4635/2019, την εγκ.163/33282/29-05-2020, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

 

Στο παραπάνω διάστημα που έχει οριστεί (2:00μ.μ. έως 3:00μ.μ. την 1η Δεκεμβρίου 2020) οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να ψηφίσουν όπως εάν ήταν η ψηφοφορία διά ζώσης, με τη διαφορά ότι μπορούν να εκφράσουν τη ψήφο τους (συμφωνώ ή διαφωνώ ή λευκό) με έναν από τους παρακάτω τρόπους, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία.
 • Με email από προσωπικό λογαριασμό σας προς το email της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).
 • Με sms από το προσωπικό σας κινητό, προς το κινητό της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου (WIND: 6938 327 881  COSMOTE: 6972 440 490) ή προς το κινητό του Προέδρου (6983 598 515).

 

Μετά το πέρας της λήξης στις 3:00, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.
Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο σώμα στη πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανωτέρω διαδικασία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον των 2/3 των μελών του δημοτικού συμβουλίου, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ως παρακάτω:

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 1. Δωρεάν παραχώρηση Δημοτικού ακινήτου πρώην κοινοτικό γραφείο Βαγιονιάς  (τη μεγάλη αίθουσα) στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Βαγιονιάς  με τον διακριτικό τίτλο   που εδρεύει στην κοινότητα  Βαγιονιάς.
 2. Έκδοση  Άδειας  Παραγωγού  Πωλητή  Υπαίθριου Εμπορίου του Ξαγοραράκη Αλέξανδρου του Κωνσταντίνου.
 3. Έγκριση της απόφασης Δημάρχου για την  ανάθεση ειδικής εντολής και πληρεξουσιότητας προς  δικηγόρο Ηρακλείου για την εκπροσώπηση του Δήμου Γόρτυνας σε υπόθεση κατά την εκδίκαση ενώπιον του Μονομελούς  Πρωτοδικείου Ηρακλείου ως Εφετείου.
 4. Ανάκληση της με αριθμό 20/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΣΒΕΣΤΟΚΑΜΙΝΟΥ ΠΡΟΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ 1955, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ Δ.Ε. ΡΟΥΒΑ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ».
 5. Μείωση μισθωμάτων των κυλικείων των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γόρτυνας.
 6. Μείωση μισθωμάτων των κυλικείων των Σχολείων της Δευτεροβάθμιας   Εκπαίδευσης του  Δήμου Γόρτυνας και ρύθμιση ληξιπρόθεσμης οφειλής του εκμισθωτή του.
 7. Άσκηση έφεσης κατά της  με αριθμό 23/2020 οριστικής απόφασης του Ειρηνοδικείου Μοιρών, ανάθεση της υπόθεσης σε πληρεξούσιο δικηγόρο και καθορισμός της αμοιβής του.
 8. Επιστροφή  αχρεωστήτως καταβληθέντων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο pdf ( 125 KB)

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA