Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Πρόσκληση στην 1η Συνεδρίαση (Δια Περιφοράς) Έτους 2021 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας
Πρόσκληση στην 1η Συνεδρίαση (Δια Περιφοράς) Έτους 2021 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

ΠΡΟΣ:
 1. Το Δήμαρχο κ. Κοκολάκη Ελευθέριο.
 2. Τους κ. Αντιδημάρχους
 3. Τους κ. Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων & Συμβουλίων:
  • Δ. Ε. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
  • Δ. Ε. ΓΟΡΤΥΝΑΣ
  • Δ. Ε. ΚΟΦΙΝΑ
  • Δ. Ε. ΡΟΥΒΑ
 4. Τους Διευθυντές Υπηρεσιών του Δήμου:
  • Τεχνικής Υπηρεσίας
  • Διοικητικής & Οικονομικής Υπηρεσίας

Καλείστε να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 23η Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη ώρα 2:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα, η οποία θα διεξαχθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με την από 11-3-2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’ 55/11-3-2020) και τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του άρθρου 184 παρ. 1 του Ν. 4635/2019, την εγκ.163/33282/29-05-2020, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Στο παραπάνω διάστημα που έχει οριστεί (2:00μ.μ. έως 3:00μ.μ. την 23η Φεβρουαρίου 2021) οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να ψηφίσουν όπως εάν ήταν η ψηφοφορία διά ζώσης, με τη διαφορά ότι μπορούν να εκφράσουν τη ψήφο τους (συμφωνώ ή διαφωνώ ή λευκό) με έναν από τους παρακάτω τρόπους, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία.
 1. Με email από προσωπικό λογαριασμό σας προς το email της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).
 2. Με sms από το προσωπικό σας κινητό, προς το κινητό της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου (WIND: 6938 327 881 COSMOTE: 6972 440 490) ή προς το κινητό του Προέδρου (6983 598 515).

Μετά το πέρας της λήξης στις 3:00, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο σώμα στη πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανωτέρω διαδικασία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον των 2/3 των μελών του δημοτικού συμβουλίου, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ως παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού για τη λήψη μέτρων λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου, στο πλαίσιο πρόληψης και περιορισμού εμφάνισης και διασποράς του COVID-19.
 2. Αντικατάσταση Υπεύθυνου Έργου για την υλοποίηση του προγράμματος “Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων” Δήμου Γόρτυνας.
 3. Εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Διονυσίου Δ.Ε. Κόφινα.
 4. Παροχή σύμφωνης γνώμης για την κατάργηση του 1/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κυρίλλου.
 5. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Α.Κ.Ο.Μ.Μ. – ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α., άσκηση δικαιώματος με την αγορά νέων μετοχών.
 6. Οικονομικά μέτρα για την ανακούφιση των Δημοτών που πλήττονται από την πανδημία του νέου κορωνοϊούCovid-19.
 7. Αγορά μετοχών στην ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.
 8. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Γόρτυνας και Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης του Πανεπιστημίου Κρήτης για την «Έρευνα φυσικού περιβάλλοντος στην Κοινότητα Γέργερης και αποτύπωση των σημαντικών της χαρακτηριστικών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γέργερης».
 9. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου.
 10. Έγκριση και Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος Έργων 2021.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο pdf ( 181 KB)

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA