Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Πρόσκληση προς χειροτέχνες και οικοτέχνες του Δήμου μας για συμμετοχή σε πολιτιστικές δράσεις με κοινωνικό πρόσημο.
Πρόσκληση προς χειροτέχνες και οικοτέχνες του Δήμου μας για συμμετοχή σε πολιτιστικές δράσεις με κοινωνικό πρόσημο. PDF Εκτύπωση

 

Παρακαλούνται οι χειροτέχνες και οικοτέχνες που ζουν ή δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας, εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν σε πολιτιστικές δράσεις που θα διοργανωθούν το επόμενο διάστημα, να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γόρτυνας, στο τηλέφωνο 2892340334 (κα Αμβράζη Όλγα) ή μέσω e-mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .  Σκοπός των δράσεων, εκτός από την προώθηση και ανάδειξη της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, είναι και η στήριξη ευάλωτων συνανθρώπων μας.
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA