Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ευχαριστήριο Δήμου Γόρτυνας προς τους Συνδιοργανωτές, Χορηγούς, Αθλητές και Υποστηρικτές του 26ου Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου και Πεζοπορίας Κουδουμά
Ευχαριστήριο Δήμου Γόρτυνας προς τους Συνδιοργανωτές, Χορηγούς, Αθλητές και Υποστηρικτές του 26ου Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου και Πεζοπορίας Κουδουμά PDF Εκτύπωση

Ο Δήμος Γόρτυνας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του 26ου Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου και Πεζοπορίας Κουδουμά, την Κυριακή 23 Απριλίου 2023.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης, μέσω της διασφάλισης των αναγκαίων χρηματοδοτήσεων. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, το ALTION Tonovit του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

Ευχαριστούμε την Ιερά Μονή Κουδουμά, τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης και τον Λαογραφικό Αρχαιολογικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράς Μονής Κουδουμά, για την πολύτιμη συμβολή τους.

Ευχαριστούμε όλους τους δρομείς και πεζοπόρους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που στήριξαν με την συμμετοχή τους, τον 26ο Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου και Πεζοπορίας Κουδουμά.

Ευχαριστούμε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Μοιρών, τον διευθυντή και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Χάρακα για την υγειονομική/διασωστική κάλυψη της διοργάνωσης και την Ελληνική Αστυνομία για την συμβολή της στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίας Βαρβάρας, Σταβίων, Αποϊνίου, Λουρών, Ασημίου, Στερνών, Παναγιάς, Λούκιας, Στόλων, τον Πολιτιστικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη, τον Σύλλογο Γυναικών Στερνών, τον Σύλλογο Φίλων Περιβάλλοντος (Φαραγγιανά), την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μεσαράς «Αστερίωνας» (για την συμβολή του και για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό), τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου - Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Ασημίου, καθώς και όλους τους εθελοντές.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της διοργάνωσης: Φαμελιά Αστερουσίων - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων, Μινωικές Γραμμές, Κρεοπωλείο Δασκαλάκης, Οικολογικό Ελαιουργείο Του Σπύρου - Σ. Κουμιανάκης & Υιοί, Νερό Ρούβας, Ό,τι Θες - Grill Cafe, La Maison Du Pain, ΑΦΟΙ Παπουτσάκη (συνεργείο οχημάτων), Καφές Δανδάλη, athletic progress, Μέλι Anemelon, Granary, Εσπερίς - Αναψυκτικά, Ο Επιούσιος, Σταματάκη (αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο), Atrion Hotel, Κρητικός Ελαιόκηπος (Καραγιαννάκης Φίλιππος), Οπτικά Αντωνακάκη. Επίσης, τους χορηγούς επικοινωνίας: iRun και RunBeat.

Ευχαριστούμε, τέλος, όλους όσοι βρέθηκαν στις Στέρνες και την Ιερά Μονή Κουδουμά και, εμψύχωσαν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους, όλους τους αθλητές, διοργανωτές και εθελοντές.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την άνοιξη του 2024, στον 27ο Δρόμο Κουδουμά!

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA