Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Εκλέχθηκε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας και τα Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής
Εκλέχθηκε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας και τα Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, η ειδική συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Ο Λευτέρης Κοκολάκης εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκεντρώνοντας 15 ψήφους. Η παράταξη «Γόρτυνα - Νέα Εποχή» ψήφισε λευκό.

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ομόφωνα ο Κωνσταντίνος Πηρουνάκης και γραμματέας, επίσης ομόφωνα, ο Δημήτρης Αρβανιτάκης.

Μετά την εκλογή του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Λευτέρης Κοκολάκης, τόνισε: «Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη, ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο, Μιχάλη Κοκολάκη και τα μέλη της παράταξής μας για την τιμητική πρόταση. Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παράξουμε όλοι μαζί έργο προς όφελος του τόπου και των δημοτών».

Στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, από την παράταξη του Δημάρχου εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι: Λαγουδάκης Μανώλης, Σηφάκης Στέλιος, Σέγκου - Τσατσάκη Μαρία, Γαρεφαλάκης Αντώνης και ως αναπληρωτικά μέλη οι: Κοκκινάκης Κωνσταντίνος, Φωτάκης Γιώργος, Λιοδακάκης Ιωάννης, Τσιμπλοστεφανάκη Αικατερίνη.

Από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Ξυλούρης Σταύρος, Χατζάκης Τίτος και αναπληρωματικά μέλη οι: Ιερωνυμάκη Πελαγία, Βαλεργάκης Αντώνιος.

Ο Δήμαρχος, Μιχάλης Κοκολάκης, ευχήθηκε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους «καλή και παραγωγική θητεία, σε κλίμα συνεργασίας και ενότητας».

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA