Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Υπογραφή Σύμβασης για την Βελτίωση της Πρόσβασης και την Συντήρηση της Υδατοδεξαμενής της Ιεράς Μονής Κουδουμά
Υπογραφή Σύμβασης για την Βελτίωση της Πρόσβασης και την Συντήρηση της Υδατοδεξαμενής της Ιεράς Μονής Κουδουμά PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες βελτίωσης της πρόσβασης και συντήρησης της υδατοδεξαμενής της Ιεράς Μονής Κουδουμά, καθώς ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας υπέγραψαν την σχετική σύμβαση, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Με την συντήρηση της υδατοδεξαμενής της Ιεράς Μονής Κουδουμά, η οποία έχει φθαρεί λόγω παλαιότητας, θα διασφαλιστεί η ομαλή υδροδότηση της μονής και η κάλυψη των αναγκών των μοναχών και επισκεπτών, καθ' όλη την διάρκεια του έτους. Επιπλέον, με την υλοποίηση παρεμβάσεων βελτίωσης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου, θα διασφαλιστεί η ομαλή πρόσβαση στην υδατοδεξαμενή και θα μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων.

«Σε πείσμα ορισμένων, που ήθελαν το αντίθετο, αξιοποιούμε μια σημαντική χρηματοδότηση, από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προκειμένου να δώσουμε λύση στο χρόνιο πρόβλημα της απώλειας σημαντικών ποσοτήτων νερού, λόγω εκτεταμένων διαρροών που δημιουργούσαν προβλήματα στην υδροδότηση της μονής, ιδιαιτέρως τους καλοκαιρινούς μήνες. Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη για την ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου μας και συνεχίζουμε, ως δημοτική αρχή, να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το πολύπλευρο ποιμαντικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής Κουδουμά» τόνισε ο Δήμαρχος, Μιχάλης Κοκολάκης.

Στην διαδικασία υπογραφής της σύμβασης, παρόντες ήταν, επίσης, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουδουμά, π. Μακάριος Σπυριδάκης και ο πρόεδρος της κοινότητας Στερνών, Νίκος Τσατσάκης.

img_0715.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA