Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Συμμετοχή του Δήμου Γόρτυνας στο «12ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων»
Συμμετοχή του Δήμου Γόρτυνας στο «12ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων» PDF Εκτύπωση

01.jpg





















Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ), στις Γούρνες, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, θα διεξαχθεί το «12ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής - Σούπερ Μάρκετ». Η διοργάνωση, που έχει την στήριξη των παραγωγικών φορέων όλης της Κρήτης, περιλαμβάνει συναντήσεις μεταξύ ξενοδόχων, αγροτών, επαγγελματιών, βιοτεχνών, επιχειρηματιών, μεταποιητών, με στόχο την προώθηση και ενίσχυση συνεργασιών ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κρητικών ξενοδοχείων και της τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή και να στηριχθούν η τοπική οικονομία, η αγροτική παραγωγή και η συναφής με τον τουρισμό επαγγελματική /βιοτεχνική δραστηριότητα.

Το 12ο Παγκρήτιο Forum διοργανώνουν τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, με τη στήριξη και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Περιφέρειας Κρήτης. Ο Δήμος Γόρτυνας θα συμμετάσχει στο «12ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων», με δικό του περίπτερο, προβάλλοντας τον φυσικό πλούτο, την ιστορία, τον πολιτισμό και τα προϊόντα του τόπου μας.

Οι παραγωγοί και επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση σε δικό τους, ξεχωριστό, χώρο, ώστε να παρουσιάσουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με ξενοδόχους και εκπροσώπους άλλων κλάδων, πρέπει να το δηλώσουν ως την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Η συμμετοχή στο 12ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ Forum είναι δωρεάν και οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://aitiseis.ebeh.gr/pagkritio-forum

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

  • Ξενοδόχοι & Εκπρόσωποι Δικτύων Διανομής - Κρασονικολάκη Ελίνα, τηλ: 2810 247047, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
  • Παραγωγοί & Βιοτέχνες - Λαζανάκη Στέλλα, τηλ:2810 247039, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  • Υπεύθυνη του Παγκρήτιου Forum για όλη την Κρήτη: Λένα Στεφανουδάκη - Επιμελητήριο Ηρακλείου τηλ: 2810 247034. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  • Δήμος Γόρτυνας: τηλ. 2892340350-1, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Σχετικά αρχεία

Ανακοίνωση - Αρχείο pdf (720 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA