Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Συνάντηση Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), Ευάγγελο Καραμίντζιο
Συνάντηση Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), Ευάγγελο Καραμίντζιο PDF Εκτύπωση

Με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Ευάγγελο Καραμίντζιο, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, ο Δήμαρχος Γόρτυνας Μιχάλης Κοκολάκης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Αθήνα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το ζήτημα της δημιουργίας γωνιών ανακύκλωσης στον Δήμο Γόρτυνας (οργανωμένοι χώροι εναπόθεσης ανακυκλώσιμων αστικών αποβλήτων), της προμήθειας κάδων και απορριμματοφόρου ειδικού για βιοαπόβλητα.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλουμε για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της ανακύκλωσης στον Δήμο μας, είχαμε μια ιδιαιτέρως εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού, κ. Καραμίντζιο. Συνεχίζουμε να διερευνούμε κάθε δυνατότητα και στοχεύουμε στην αξιοποίηση κάθε εργαλείου, ώστε να βελτιώσουμε τις επιδόσεις του Δήμου μας στον τομέα της ανακύκλωσης» τόνισε ο Δήμαρχος, Μιχάλης Κοκολάκης.

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA