Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Στο 12ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής (Super Market) συμμετείχε ο Δήμος Γόρτυνας
Στο 12ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής (Super Market) συμμετείχε ο Δήμος Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Στο 12ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής (Super Market), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες, συμμετείχε, με δικό του περίπτερο, ο Δήμος Γόρτυνας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παραγωγοί, βιοτέχνες και μεταποιητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με στόχο την διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων, καθώς και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με τον τουρισμό (πχ. είδη συσκευασίας, καθαριστικά, εξοπλισμός κλπ) στα κρητικά ξενοδοχεία και στην τοπική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής - super market, ώστε να δοθεί η ευκαιρία επέκτασης της συνεργασίας και με άλλους τομείς της τοπικής οικονομίας, πλην του αγροδιατροφικού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμος Γόρτυνας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει δράσεις και εκδηλώσεις του, μεταξύ των οποίων ο 1ος Απολλώνιος Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου & Πεζοπορίας, 10,4 χλμ., Αρχαία Ριζηνία - Αξέντι που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου, ο 27ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου και Πεζοπορίας Κουδουμά που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου και το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου & Μουσικής Δήμου Γόρτυνας που θα διεξαχθεί στα τέλη Μαΐου - αρχές Ιουνίου.

"Το Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής (Super Market) αποτελεί ένα κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός για την οικονομία της Κρήτης, που συμβάλλει τα μέγιστα στην συνεργασία ξενοδόχων, αγροτών, επαγγελματιών, βιοτεχνών και μεταποιητών, στην ανάδειξη των προϊόντων του τόπου μας αλλά και στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, της μεταποίησης και του τουρισμού. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική δουλειά τους" τόνισε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης.

Τον Δήμο Γόρτυνας εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Λιοδακάκης, Γιάννης Κρητικόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Σέγκου, Κατερίνα Τσιμπλοστεφανάκη και η διαχειρίστρια των Σχολικών Επιτροπών Μαρία Σφακιανάκη - Ντελάκη. Το περίπτερο του Δήμου επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, οι βουλευτές Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, Ελένη Βατσινά, Φραγκίσκος Παρασύρης, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Δήμων της Κρήτης, εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, εκπρόσωποι ξενοδοχειακών και τουριστικών φορέων, καθώς και πλήθος παραγωγών και επιχειρηματιών.

Ευχαριστούμε θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις και παραγωγούς, που πρόσφεραν προϊόντα ως κεράσματα για τους επισκέπτες του περιπτέρου του Δήμου Γόρτυνας: Τυροκομείο Στειακάκης, Τυροκομείο Αεράκης, Ιδαία Γη, Γυναικείος Συνεταιρισμός Γέργερης, ARTOKOSMOS Κρητικό Παξιμάδι - Κωστομανωλάκης (Γέργερη), Τσατσάκης Νίκος (Μανιάς) - Μέλι.

Το 12ο Παγκρήτιο Forum διοργάνωσαν τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, με τη στήριξη και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Περιφέρειας Κρήτης.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA