Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Γόρτυνας
Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Με μαθητικές παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων σε Αγίους Δέκα, Αγία Βαρβάρα, Ασήμι, Γέργερη, Βαγιωνιά, Μητρόπολη και Σοκαρά, τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στον Δήμο Γόρτυνας.

Ο Δήμαρχος, Μιχάλης Κοκολάκης, που παρακολούθησε τις μαθητικές παρελάσεις σε Αγίους Δέκα και Αγία Βαρβάρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 αποτελεί ορόσημο ηρωισμού, πηγή δύναμης και έμπνευσης για τον λαό μας, υπενθύμιση του χρέους μας απέναντι στα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές, ώστε να πορεύομαστε ενωμένοι και να υπερασπιζόμαστε καθημερινά την ελευθερία, την δημοκρατία, την ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη. Άρρηκτα συνδεδεμένη με την μεγάλη θρησκευτική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αυτή η σπουδαία ημέρα θα μας γεμίζει πάντοτε υπερηφάνεια, αισιοδοξία και ευθύνη. Χρόνια πολλά Ελλάδα!».

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευτέρης Κοκολάκης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Λιοδακάκης, Στέλιος Μαυρίδης, Γιάννης Κρητικόπουλος, Στέλιος Σηφάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιωργος Κουμιανάκης, Μαρία Σέγκου - Τσατσάκη, Κατερίνα Τσιμπλοστεφανάκη, Μανώλης Λαγουδάκης, Αντώνης Γαρεφαλάκης, Πελαγία Ιερωνυμάκη, η διαχειρίστρια των Σχολικών Επιτροπών, Μαρία Σφακιανάκη - Ντελάκη, πρόεδροι κοινοτήτων και μέλη τοπικών συμβουλίων, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, φορέων και σωματείων του Δήμου Γόρτυνας.

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 25η Μαρτίου 1821 πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες κοινότητες του Δήμου Γόρτυνας.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ:

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA