Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ολοκληρώθηκαν οι Eργασίες Συντήρησης και Αναβάθμισης του Γηπέδου Μπάσκετ στον Σοκαρά
Ολοκληρώθηκαν οι Eργασίες Συντήρησης και Αναβάθμισης του Γηπέδου Μπάσκετ στον Σοκαρά PDF Εκτύπωση

Έναν σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλή χώρο άθλησης και αναψυχής, για μικρούς και μεγάλους, διαθέτει, πλέον, η κοινότητα Σοκαρά, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ.

Το γήπεδο απέκτησε νέα όψη, καθώς, μεταξύ άλλων παρεμβάσεων, τοποθετήθηκε καινούριος ελαστικός τάπητας, αντικαταστάθηκαν οι μπασκέτες, επισκευάστηκε η περίφραξη, πραγματοποιήθηκαν εργασίες χρωματισμού και γραμμογράφησης του αγωνιστικού χώρου.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και από έσοδα του Δήμου Γόρτυνας.

«Ο αθλητισμός αποτελεί μια υγιή διέξοδο από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που, όλοι μας, αντιμετωπίζουμε, σε καθημερινή βάση. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε την πρόσβαση και να προσφέρουμε στους δημότες μας και, κυρίως, στα παιδιά και τους νέους μας, περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες, μέσω της αναβάθμισης υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και με την δημιουργία νέων, σύγχρονων αθλητικών χώρων.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και σημαντικά έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη, σε άλλους οικισμούς, όπως η κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στην Αγία Βαρβάρα, τα μίνι γήπεδα ποδοσφαίρου σε Χουστουλιανά, Παναγιά, Λαράνι, Αμπελούζο, η δημιουργία ενός σύγχρονου γυμναστηρίου στην Γέργερη και το εμβληματικό έργο της αποπεράτωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Ασημίου» τόνισε ο Δήμαρχος, Μιχάλης Κοκολάκης.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA