Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Απόπειρα εξαπάτησης από επιτήδειους που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Γόρτυνας
Απόπειρα εξαπάτησης από επιτήδειους που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Ενημερώνουμε τους δημότες μας και τους επιχειρηματίες - προμηθευτές με τους οποίους συνεργάζεται ο Δήμος Γόρτυνας ότι, τις τελευταίες ημέρες, έχουν καταγραφεί περιστατικά απόπειρας εξαπάτησης από αγνώστους, για δήθεν εξόφληση ενταλμάτων ή επιστροφή χρημάτων από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι τηλεφωνούν σε επιχειρήσεις - προμηθευτές, προσποιούνται ότι είναι υπάλληλοι του Δήμου Γόρτυνας και προσπαθούν να αποσπάσουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών ή κωδικούς (pin), προκειμένου να προχωρήσουν, δήθεν, στην καταβολή χρηματικών ποσών, εκ μέρους του Δήμου. Οι επιτήδειοι φαίνεται ότι αντλούν στοιχεία πληρωμών από την Διαύγεια, καθώς αναφέρονται σε ακριβή ποσά και αριθμούς συναλλαγών και επιχειρούν να παραπλανήσουν τα άτομα με τα οποία επικοινωνούν, ώστε να αντλήσουν απόρρητα δεδομένα. Όπως πληροφορούμαστε, παρόμοιες απόπειρες έχουν καταγραφεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα και σε άλλους Δήμους της χώρας.

Καλούμε τους δημότες και τους συνεργάτες του Δήμου μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν λαμβάνουν τέτοιες τηλεφωνικές οχλήσεις και να ενημερώνουν άμεσα την Ελληνική Αστυνομία. Ο Δήμος Γόρτυνας δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα περιστατικά και δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσει, τέτοιου είδους πληροφορίες, μέσω τηλεφώνου, από δημότες ή συνεργάτες του.

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA