Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση

 

ΠΡΟΣ

Τα τακτικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας
  1. Λαγουδάκη Εμμανουήλ
  2. Σηφάκη Στυλιανό
  3. Σέγκου-Τσατσάκη Μαρία
  4. Γαρεφαλάκη Αντώνιο
  5. Ξυλούρη Σταύρο
  6. Χατζάκη Τίτο
(σε περίπτωση κωλύματος παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

  • Γενική Γραμματέα
  • Τεχνική υπηρεσία
  • Οικονομική υπηρεσία

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια δια ζώσης τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 10η του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18 και ισχύει, καθώς και το άρθρο 9 του Ν.5056/23, στα παρακάτω θέματα:

 

  1. Έγκριση χορήγησης 3ης παράτασης προθεσμίας επιπρόσθετου χρόνου έγκρισης του 2ου σταδίου και της συνολικής προθεσμίας περαίωσης της Μελέτης με τίτλο «Μελέτη για το αποχετευτικό δίκτυο (εσωτερικό και εξωτερικό) ακάθαρτων οικισμών Μεγάλη Βρύση – Άγιο Θωμά -Πρεβελιανά και εγκατάσταση επεξεργασίας υγρών αποβλήτων»
  2. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας υποβολής του 1ου σταδίου και της συνολικής προθεσμίας περαίωσης της μελέτης με τίτλο «Μελέτες διαχείρισης λυμάτων του οικισμού Πανασού Δ.Ε. Ρούβα Δ. Γόρτυνας»
  3. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 2714/2024 απόφασης Δημάρχου ορισμού δικηγόρου για την παροχή γνωμοδότησης σχετικά με το νομικό χειρισμό της με αριθμό 137/2024 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Χανίων και άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της απόφασης αυτής.
  4. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 2715/2024 απόφασης Δημάρχου ορισμού δικηγόρου για την παροχή γνωμοδότησης σχετικά με το νομικό χειρισμό της με αριθμό 138/2024 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Χανίων και άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της απόφασης αυτής.
  5. Σύσταση Πάγιας Προκαταβολής για τους Διευθυντές/τριες ή τους/ τις εκτελούντες/ούσες χρέη διευθυντών/ντριών ή τους/τις αναπληρωτές/τριες αυτών των σχολικών μονάδων του Δήμου Γόρτυνας
  6. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 2777/2024 απόφασης Δημάρχου ορισμού συμβολαιογράφου για την σύνταξη συμβολαίου αγοράς ενός ακινήτου από τον Δήμο Γόρτυνας που βρίσκεται εκτός του οικισμού Αγίας Βαρβάρας, εμβαδού 383,90 τετραγωνικών μέτρων.
  7. Έγκριση υποβολής πρότασης στο: Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», Άξονας προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων», με τίτλο: «Επιχορήγηση για δαπάνες σήμανσης και στείρωσης αδέσποτων σκύλων και γατών».
  8. Τροποποίηση της με αριθμό 46/2024 απόφαση Δημοτικής επιτροπής ως προς την συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής της υπηρεσίας «Ανάθεση σε ορκωτούς λογιστές την εκκαθάριση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Γόρτυνας»
  9. Έγκριση χορήγησης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση συνθηκών ύδρευσης οικισμού Μητρόπολης του Δήμου Γόρτυνας»
  10. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα της Κύριας Σύμβασης του έργου «Βελτίωση συνθηκών ύδρευσης οικισμού Μητρόπολης του Δήμου Γόρτυνας»
  11. Έγκριση χορήγησης παράτασης του χρόνου παράδοσης – παραλαβής των υλικών προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες σίτισης των ηλικιωμένων στο ΚΗΦΗ για την ομάδα Δ- Είδη κρεοπωλείου
  12. Έγκριση χορήγησης παράτασης του χρόνου παράδοσης – παραλαβής των υλικών προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες σίτισης των ηλικιωμένων στο ΚΗΦΗ για την ομάδα Ζ – Είδη Οπωροκηπευτικών
  13. Έγκριση πρακτικού εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου Γόρτυνας και του Εμμανουήλ Ζερβάκη του Νικολάου.
  14. Άνοιγμα λογαριασμών ειδικού σκοπού ανά σχολική μονάδα για την κατάθεση του ποσού της πάγιας προκαταβολής σύμφωνα με την απόφαση ΥΠ.ΕΣ. 45118/31.05.2024 (ΦΕΚ 3409/13.06.2024 τεύχος Β')
  15. Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού, Νο 3 ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση της σύμβασης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας με τίτλο «Συντήρηση – επισκευή αντλητικών συγκροτημάτων» προϋπολογισμού 400.000,00 €, από έσοδα του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο pdf (146KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA