Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Χρηματοδότηση από την Ε.Ε. για Δωρεάν Wi-Fi σε Δημόσιους Χώρους Εξασφάλισε ο Δήμος Γόρτυνας
Χρηματοδότηση από την Ε.Ε. για Δωρεάν Wi-Fi σε Δημόσιους Χώρους Εξασφάλισε ο Δήμος Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Χρηματοδότηση 15.000 ευρώ για την δημιουργία σημείων δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους (δημόσια κτίρια, πλατείες κλπ.), εξασφάλισε ο δήμος Γόρτυνας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος WiFi4EU. Μέσω της υλοποίησης του προγράμματος, οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Γόρτυνας θα έχουν την ευκαιρία να συνδέονται δωρεάν στο διαδίκτυο, σε δημόσιους χώρους που θα επιλεχθούν το επόμενο διάστημα, ενώ ο Δήμος θα έχει την δυνατότητα να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες.

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, με τον Εκτελεστικό Οργανισμό Καινοτομίας και Δικτύων της Ε.Ε. να δέχεται περισσότερες από 11.000 αιτήσεις, από 30 ευρωπαϊκές χώρες. Κουπόνια αξίας 15.000 ευρώ για την κάλυψη του κόστους εγκατάστασης σημείων δωρεάν Wi-Fi θα λάβουν 1.780 Δήμοι της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων 74 Δήμοι της Ελλάδας.

Η πρωτοβουλία WiFi4EU αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες όλων των χωρών της Ε.Ε.

Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών αποτελεί προτεραιότητα για την δημοτική αρχή. Μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος WiFi4EU της Ε.Ε., οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου μας θα μπορούν να συνδεθούν ελεύθερα, σε υψηλές ταχύτητες, στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή το τάμπλετ τους. Ο Δήμος Γόρτυνας θα συνεχίσει την προσπάθεια ανάπτυξης νέων ψηφιακών υπηρεσιών, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών

δήλωσε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Ελευθέριος Κοκολάκης.

 

chrimatodotisi-gia-dorean-wifi-se-dimosious-chorous-dimos-gortynas.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA