Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Έκοψε την Πίτα του ο Σύλλογος Βαρελοφρόνων Γέργερης
Έκοψε την Πίτα του ο Σύλλογος Βαρελοφρόνων Γέργερης PDF Εκτύπωση

Σε μια όμορφη εκδήλωση, με καλό κρασί, άφθονους μεζέδες και πολλές ευχές για το 2020, έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Βαρελοφρόνων Γέργερης.

Ο Σύλλογος Βαρελοφρόνων ξεχωρίζει για την πολύ μεγάλη προσφορά του στην τοπική κοινωνία. Στηρίζουμε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του και ευχόμαστε τα καλύτερα για το νέο έτος τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης.

Είμαστε πάντα δίπλα στον Σύλλογο Βαρελοφρόνων Γέργερης, που τιμάει τις παραδόσεις μας και έχει τεράστια συμβολή στις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του τόπου μας, για την διάσωση και προβολή του πολιτισμού και της ιστορίας μας. Θερμές ευχές σε όλους για το 2020 ανέφερε ο αντιδήμαρχος Στέλιος Σηφάκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, ο αντιδήμαρχος Θοδωρής Σαβουιδάκης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μιχάλης Μανιαδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Στυλιανάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γέργερης, Μανώλης Προκοπάκης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

 

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA