Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Υποτροφία για νέους 18-25 ετών από το ΙΙΕΚ Kappa Studies, στην μνήμη του Μιχάλη Λαζανάκη
Υποτροφία για νέους 18-25 ετών από το ΙΙΕΚ Kappa Studies, στην μνήμη του Μιχάλη Λαζανάκη PDF Εκτύπωση

 

ypotrofia-gia-neous-18-25-eton.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ευκαιρία να σπουδάσουν τουριστικά επαγγέλματα, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα, δίνει σε νέους/νέες από τον Δήμο Γόρτυνας που έχουν πραγματικά ανάγκη το ΙΙΕΚ Kappa Studies, που προκήρυξε διετή υποτροφία στην μνήμη του Μιχάλη Λαζανάκη, για ένα από τα τμήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής Τέχνης ή Διεύθυνσης Ξενοδοχείου.

 

Η υποτροφία, αξίας 8.000 €, απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείου, ηλικίας 18 – 25 ετών, με διαγωγή κοσμιοτάτη και με βαθμό απολυτηρίου 15 και άνω.

 

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν την υποτροφία, καλούνται να επικοινωνήσουν ως τις 15 Ιουλίου 2020 με τον Δήμο Γόρτυνας, στα τηλέφωνα 2892340350, 2892340351 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση gortyna@gortyna.gr, προκειμένου να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, να δηλώσουν το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα (π.χ. μαθητής, εργαζόμενος κλπ.) και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

 

Στην συνέχεια, θα κληθούν να περάσουν από επιτροπή για συνέντευξη και να δώσουν γραπτές εξετάσεις με ελεύθερο θέμα.

 

Σημειώνεται ότι το ΙΙΕΚ Kappa Studies προκηρύσσει κάθε χρόνο τρεις διετείς υποτροφίες, αξίας 8.000 € η καθεμία, στην μνήμη των Μιχάλη Λαζανάκη (Δήμος Γόρτυνας), Ευάγγελου Δημητριάδη (Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων), Στυλιανού Θαλασσινού – Καλλιγιαννάκη (Δήμος Μαλεβιζίου).

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA