Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο που οδηγεί στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο Ασημίου
Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο που οδηγεί στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο Ασημίου PDF Εκτύπωση

Ολοκληρώθηκε ακόμα ένα σημαντικό έργο που βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων της Δ.Ε. Κόφινα, προσφέροντας ασφάλεια στις μετακινήσεις τους και ιδιαιτέρως στις μετακινήσεις των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών του Δημοτικού και του Γυμνασίου Ασημίου, χάρη στην εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Γόρτυνας και της περιφέρειας Κρήτης, που είχε και την ευθύνη της υλοποίησης.

Η ασφαλτόστρωση στον δρόμο που οδηγεί στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο Ασημίου ήταν ένα έργο που η τοπική κοινωνία ανέμενε εδώ και πολλά χρόνια και που η δημοτική αρχή έθεσε ως προτεραιότητα από την αρχή της θητείας της.

Στο Ασήμι, κατά την ολοκλήρωση των εργασιών, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, η αντιδήμαρχος Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, η περιφερειακή σύμβουλος Πόπη Δασκαλάκη που συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση του έργου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ασημίου, Γιάννης Φουντουλάκης.

Με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα και με σεβασμό στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις σε κάθε οικισμό και βελτιώνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας. Ευχαριστούμε θερμά τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Νίκο Συριγωνάκη, την περιφερειακή σύμβουλο, Πόπη Δασκαλάκη, τις υπηρεσίες της περιφέρειας Κρήτης και όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια για την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου

δήλωσε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA